PlanPhilly

FitCityPHL 3

Registration will be available at: www.designphiladelphia.org


8:30am – 9:15am [45 minutes] Registration/Breakfast/Morning Thoughts

9:20am – 9:30am [10 minutes]  Opening Remarks

9:30am – 9:50am [20 minutes]  Health Component to Active Design

9:50am – 10:50am [60 minutes] Update from public sector leaders

10:50am – 11:00am [10 minutes] Movement Break

11:00am – 12:15pm [75 minutes] Community Engagement Training

12:15pm – 2:15pm [120 minutes] Lunch/Networking/Activity

2:15pm – 2:45pm [30 minutes] Fitwel Presentation

2:45pm – 2:55pm [10 minutes] Movement Break

2:55pm – 3:45pm [50 minutes] Philadelphia Workplace Active Design Examples

3:45pm – 4:30pm [45 minutes] Easy Actions: Workplace Active Design

4:30pm  Closing Remarks

4:30pm – 6:30pm [60 minutes] Healthy Hour

You are viewing 1 post for 12 October 2017


Previous

October

Next
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 01 02 03 04
RSS Feed Today



Logging in via Facebook

Log in

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Which weekly emails would you like to receive?